lördag 20 februari 2010

Boca Juniors vs. Atlético Tucumán

Boca Juniors Laguppstallning. Det var en bra match som tyvarr slutade 0-0 men det var underhallande teknisk fotboll och klacken var helt otroligt bra! PEPP!





Fet stadion i svenskt tema. Har tillsammans med 2 svenskar fran hostellet.


Pavag till Boca Juniors Match!
En skon tant som satt och spelade pa gatan. stenhart trumset!


Kopte en teckning och en malning av en kille som kom fran USA men hade rest till Buenos Aires och hittat karleken och blivit kvar. En riktigt trevlig kille. Han va tydligen en hojdare pa matte och det ska tydligen finnas massa dolda matematiska grejer i hans konst. Eftersom jag suger pa matte sa far jag overlata tydandet till nagon annan men jag tyckte anda att det verkade spannande.


Jag passade pa att unna mig varldens godaste apelsinjuice.


Soft band som spelade tango pa gatan.


Pa sondagsmarknad i stadsdelen San Thelmo
Asa och Richard hanger i ett allmant rum pa hostellet.


Dags att dinera


Jag och Richard svalkar oss i osregn pa terrassen!
Vanilla House Hostel. Palermo
Floranis Generica, en skulptur som forestaller en enorm metalblomma som oppnar och stanger sig, designad av Eduardo Catalano 2002. Tyvarr sa fick vi inte se den stangas da detta sker kl 21.00 eller natt sant.










Vissa verkade inte haft besok pa valdigt lange och dom sag ganska creapy ut, skulle inte vilja overnatta pa detta stalle! OBS lag make till barnkistan...


Sjukt mycket gravar...


Eva Peron aka Evitas Grav. Den mest populara av dom alla, dock langt ifran den mest spektakulara

Cementerio de La Recoleta, har ligger Argentinas Elit begravd, typ.
Fett trad utanfor Recoleta
Nar vi bytte Hostel till Vanilla House som ocksa lag i statsdelen Palermo sa hookade vi upp med Anna och Lina samt 2 nya vanner till dom, Asa fran Ludvika och Richard fran Irland. Mycket trevligt! Dock sa bodde vi ganska trang dom forsta natterna.
Vi fick tillslut byta till ett storre rum. Det va varmt satan vissa natter, nastan sa man fick panik. Vi hade en flakt men den hade aldrig for avsikt att blasa pa mig, jag horde den bara!
Strosade runt lite i Buenos Aires botaniska tradgard, inte sa imponerande, faktiskt ganska oskott och sunkig. Men men, skont att komma fran stadsmiljon for ett tag.
Linneas forsta mat ute bidde en svettig ostmacka, mmm!
Forsta Hostellet (Borger Design) Var ingen hojdare, det luktade illa och kandes ganska dott.
Det blev ett blott valkomnande nar vi kom till Buenos Aires



Men humoret va ju sjalvklart pa topp anda!



fredag 19 februari 2010

Da ska vi se.

Efter att ha varit mycket slo nar det galler detta utlovade bloggande sa tanke jag gora ett forsok att halla er lite mer uppdaterade pa vad det ar som hander pa min resa. Tanke forsoka bjuda pa sa mycket bilder som mojligt. Hall till godo =)