tisdag 6 april 2010

Hielo Azul

Uppe! Aven om det va otroligt skont att komma upp och utikten var otrolig sa blev vi lite besvikna pa glaciaren da vi hoppats att den skulle vara lite storre och mindre sandig. Men men, skon kansla!


"Hajkarn"



Vissa partier var branta. Har, Andrew "apan" in action.


Negra trotsar odet.



Pavag upp.


Linnea fyller pa vatten fran backen infor dagsutflykten till Glaciaren.


Det blev en del kortspel pa kvallarna, bland annat klassikern "Fisk i sjon"


Val uppe pa campen. Vi slog upp talt i narheten och anvande deras kok samt toa.
Da vi var en bit upp sa blev det riktigt kallt pa kvallarna, det var sa att man fros trots att man sov i understall och fleecetroja nerbaddad i en sovsack. Vi hade ju i och for sig inte nagot liggunderlagg vilket var ganska klantigt da kylan ganska tydligt kom krypandes underifran.


La Familia.




Ibland lite spooky ala Blair Witch Project.



Skogen man gick igenom var riktigt schysst! Gammal och till synes orord.


En av en del valbehovliga pauser. Nar man val kommit upp till skogen som vi gjort har var det ganska soft vandring till campen ca: 2 timmar framfor oss. Biten innan var dock en bra bit kampigare med ganska brant uppforsbacke storre delen av vagen.
Vi fick dessutom sallskap av Negra, en av hundrana fran Wunjo som vagrade att sluta folja efter oss. Hundkomandon pa spanska var inte varan kopp te heller sa efter ett tag gav vi upp och lat henne folja med.


Varma koppen!




Under veckorna pa Wunjo sa snappade vi upp lite vad som var vart att se runtomkring och bestamde oss for att det skulle vara kul att se sig lite om innan det var dags for Mendoza dar vi skulle mota upp Arwid, Matz och Malin.
Det bidde en 3 dagars tur med taltet upp pa berget Hielo Azul. Val uppe pa toppen skulle det aven finnas en glaciar som vi blev sugna pa att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar